KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

May

Okulumuz öğrencileri , Biyoloji öğretmeni Zekiye Alkan Başkan rehberliğinde yürüttükleri Lets learn with Kareoke isimli etwinning projesi etkinlikleri kapsamında farklı enstrumanları tanıdılar,arkadaşlarına anlattılar ve okul panosu hazırladılar. Bu etkinlikle proje öğrencileri farklı enstrümanlar tanıdılar, tanıtarak topluluk önünde konuşma becerilerini artırdılar,okuldaki farklı öğrencilerede duyurmuş oldular.

Nis

Okulumuz 9/G sınıfı öğrencileri ile eTwinning kulübü öğrencileri Makedonya ve Azerbaycan ortaklı toplamda 10 ortaklı “Let’s Learn Wıth Kareoke “ isimli projede yer alacaklar. Bu proje ile öğrencilerimiz ders konularına yönelik terimleri kullanarak şarkı sözleri oluşturacaklar, telifsiz müziklerle karaoke şarkıları yapıp, eğlenirken öğrenecekler. Kulüp ve sınıf öğrencilerimize, rehber öğretmen Zekiye A. BAŞKAN ‘ a çalışmalarında başarılar dileriz.

Tiklayiniz